Dinamikusan fejlődő informatikai vállalkozás, a KKV szektor, intézmények  és magánemberek részére. Magas rendelkezésre állású vállalati informatika biztosítása mindenkinek.

RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK,

KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALATOKNAK

A ROICO NET KFT. 2014-ben alakult magyar tulajdonú Kft. közel 20 éves informatikai rendszer üzemeltetési tapasztalattal és magas színvonalon képzett IT mérnök csapattal működik.
Cégünk fő profilja a rendszergazda szolgáltatás, szerver üzemeltetés és az informatikai hálózat építés/üzemeltetés, partnereinken keresztül komplex megoldásokat tudunk biztosítani az informatika egész területére, de igény szerint ez lehet akár egy-egy részterület is, például szerver, asztali számítógép, laptop, hálózati eszköz, nyomató, wifi, levelezés, vírusvédelem, biztonsági mentés fenntartása.

Igyekszünk az Ön informatikai rendszerét a legmegbízhatóbban és hibamentesen üzemeltetni, legyen szó akár Microsoft vagy Linux alapú rendszerekről, felhős technológiákról, vagy virtualizációs megoldásokról. Folyamatos munkamenetet biztosítunk, hogy egy percre se essen ki a termelésből!

Bővebben

CÉGADATOK

Név: ROICO NET Kft.
Cím: 2142 Nagytarcsa, Kossuth Lajos u. 10
Adószám: 25099423-2-42
EU VAT: HU25099423
Cégjegyzékszám: 01-09-199662
Telefon: +36/20/484-4393
E-mail: info(a)roico.net