RENDSZERINTEGRÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK

Hogy a különböző IT rendszerekből egy üzleti egység legyen.

A rendszerintegráció magában foglalja a különböző informatikai rendszerek, hardverek és szoftverek összekapcsolását. A jól megtervezett és működő informatikai infrastruktúra biztonságos és hatékony keretet biztosít vállalkozásának. Az integrált IT rendszerek problémamentes kommunikációt, gyors hozzáférést, megbízhatóságot és átfogó információkezelést biztosítanak cégén belül.

Cégünk teljeskörű rendszerintegrációs szolgáltatást nyújt, kezdve a tanácsadástól egészen a konkrét terv kidolgozásáig és megvalósításáig.

Cégünk rendszerintegrációs tevékenysége során széles körű IT feladatok végrehajtását látja el, legyen szó alapinfrastruktúra kialakításáról vagy összetett, több rendszert érintő alkalmazás-és adatmigrációról. Teljes körű IT segítséget nyújtunk a tervezés-megvalósítás-üzemeltetés keretein belül az informatikai rendszerekkel kapcsolatos szerver, kliens vagy felhő oldali problémák megoldásában. Elvégezzük meglévő IT rendszerek teljeskörű felmérését, dokumentálását, javaslatokat készítünk a rendszer optimalizálására.

Mikor érdemes IT rendszerintegrációban gondolkodnia?

rendszerintegráció rendszerintegráció Rendszerintegráció integrate

A rendszerintegráció a következő esetekben biztos előnyös lehet a vállalat számára:

 • Különböző IT rendszerek összehangolása
 • Különálló informatikai rendszerek kommunikációjának kialakítása
 • A munkafolyamatok hatékonyságának és minőségének növelése
 • A kívánt rendszerkörnyezet kialakítása egy másik rendszeren belül
 • Különböző IT szolgáltatások összefűzése egy központi IT rendszerbe
 • Új informatikai rendszer bevezetése meglévő ökoszisztémába
 • Meglévő IT rendszer funkcióbővítése

A jól megtervezett rendszerrel gyorsabban lehet reagálni az újonnan felmerülő üzleti kihívásokra, gazdaságosan és hatékonyan üzemeltethető az infrastruktúra. Magasabb rendelkezésre állás érhető el, mely nem feltétlenül igényel hardware beruházást. A jól tervezett és integrált IT rendszerek hatékonyabbá teszik a munkavégzést és csökkentik a hibalehetőségek számát.

Rendszerintegráció megoldásaink

Komplett infrastruktúra tervezés és építés

Meglévő vagy új infrastruktúra kialakítása esetén a felméréstől a tervezésen át a kivitelezésig komplett projekteket vállalunk. Számos gyártói minősítéssel rendelkező szakember csapatunk minden területre kiterjedő tudással és sokéves tapasztalattal rendelkezik.

Server/Storage/Networking

Az adatok az üzleti vállalkozások egyik legfontosabb eszközei. Az adatmennyiség rohamos növekedésének köszönhetően a tárolás módja és helye fontosabbá vált, mint valaha. Az IT infrastruktúrának képesnek kell lennie kezelni a folyamatos adatnövekedést teljesítménycsökkenés nélkül. Cégünk a piacon jelenleg elérhető legmegbízhatóbb adattárolási megoldásokat biztosítja Önnek, akár infrastruktúra bővítés vagy a meglévő rendszerek modernizációja a cél.

Virtualizáció

Egy modern infrastruktúra elképzelhetetlen virtualizáció nélkül, legyen szó KVM, VMware, Kubernetes vagy OpenStack alapú megoldásról. A szükséges kompatibilitási vizsgálatokat követően vállaljuk virtualizációs környezetek kialakítását vagy bővítését. A virtualizáció során olyan rendszereket hozunk létre, amelyek viselkedésüket tekintve úgy működnek, mint egy operációs rendszerrel rendelkező valódi számítógép, azonban fizikailag nem léteznek. Ennek előnye, hogy virtuális környezetben futtatott szoftvereket elválasztjuk a mögöttes hardver erőforrásoktól.

Felhőszolgáltatások

A felhőalapú szolgáltatások célja az alkalmazásokhoz, erőforrásokhoz és szolgáltatásokhoz való könnyű, skálázható hozzáférés biztosítása helyi vagy nyílt hálózatokon keresztül. A futtatott rendszerek megosztott számítástechnikai erőforrásokra támaszkodnak, amelyeknek köszönhetően minimalizálni lehet a leállások kockázatát. A felhőalapú szolgáltatások legnagyobb előnye, hogy dinamikusan módosíthatóak a fejlődő és változó üzleti igényekhez. Az Ön igényeinek megfelelően vállaljuk Office 365 vagy Azure alapú megoldásokkal kialakított hibrid infrastruktúrák vagy akár teljes mértékben egyedi szolgáltatásokból kialakított rendszerek bevezetését is.

Mit nyer cége a rendszerintegráció segítségével?

 • Az üzleti folyamatok funkcionalitásának és hatékonyságának javítása a különböző IT rendszerek közötti a gyors információcsere révén.
 • Magas termelékenység a vállalaton belül az összes szervezeti erőforráshoz való hozzáférés révén.
 • Komplett és hatékony munkaszervezés a zökkentőmentes riportolási rendszer révén.
 • Megalapozottabb döntéshozatal a különböző rendszerek és a vállalati területek közötti zökkenőmentes információáramlás révén.

Teljes IT rendszerintegrációs szolgáltatásokat kínálunk, kezdve a tanácsadást és a konzultációt az elsődleges üzleti igények meghatározásáig, valamint a keretek kidolgozását és a megoldások végrehajtását, amelyek a munka fókuszának fokozására és korlátozására szolgálnak egyetlen eszközön belül.

Hisszük, hogy napjainkban a jól működő IT infrastruktúra bármely vállalkozás számára elérhetővé tehető. Legyen szó zöldmezős beruházásról vagy meglévő infrastruktúra bővítésről, gyártófüggetlen megoldásainkkal az ügyfeleink számára optimális, maximálisan integrált, biztonságos IT Infrastruktúra tervezését és kivitelezését kínáljuk.

Vállalkozása megbízható rendszergazdátIT szakértőtszerverüzemeltetőtrendszerintegrátortbiztonsági szakembert keres?

Kapcsolat

TECHNIKAI HÁTTERÜNK

Informatikai szolgáltatás, rendszergazda szolgáltatás, rendszerüzemeltetés, rendszerintegráció, infrastruktúra építés, virtualizáció, hálózatépítés, felhőszolgáltatások, cloud, hálózat üzemeltetés, rendszerintegrációs tevékenység, rendszerintegrációs szolgáltatás.