RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁS, RENDSZERÜZEMELTETÉS.

Rendszerüzemeltetési szolgáltatásunk keretein belül hatékony informatikai támogatást és a vállalati folyamatok által támasztott információ-technológiai megoldásokat szállítunk partnereink számára. Célunk, hogy vállalkozása életében az informatikai eszközök és szolgáltatások rendszere észrevétlenül támogassa és jutassa Önt versenyelőnyhöz, illetve egy olyan rendszer kiépítése vagy üzemeltetése, amely leegyszerűsíti cége folyamatait és erőforrást szabadít fel annak érdekében, hogy Ön bevételteremtő folyamataira koncentrálhasson.

Bővebben
rendszergazda szolgáltatás rendszergazda szolgáltatás Szolgáltatások engineer 400x400

SZERVER ÜZEMELTETÉS ÉS TELEPÍTÉS.

szerver üzemeltetés rendszergazda szolgáltatás Szolgáltatások server 400x400

Egyre jellemzőbb döntés a belsős IT munkatársak tehermentesítése és egy-egy szerver felügyeletének a kiszervezése külső rendszergazda cég felé. Válassza szerver üzemeltetési szolgáltatásunkat és spóroljon akár nagy összegeket! Nem kell ugyanis külön szakembereket alkalmaznia ha ránk bízza a szerver üzemeltetést, mi pedig mindenről gondoskodunk, hogy Ön csak az üzlettel foglalkozhasson! Felkészült rendszergazdáink folyamatosan monitorozzák a szerverek állapotát, melyek nem csak kiemelt biztonságú, de minden szempontból ideális kiépítésű szervertermekben vannak elhelyezve.

Bővebben

RENDSZERINTEGRÁCIÓ, INFRASTRUKTÚRA TERVEZÉS.

Az életszerű és modern üzleti ügyvitelhez elengedhetetlen az eszközök és alkalmazások egységes rendszerbe való szervezése és integrálása. Szakmai tevékenységi körünk az IT infrastruktúra tervezésétől és kivitelezésétől a rendszerintegrációs szolgáltatásokon át egész a speciális szaktudást igénylő szolgáltatásokig terjed. A jól tervezett és integrált IT rendszerek hatékonyabbá teszik a munkavégzést és csökkentik a hibalehetőségek számát.

Bővebben
rendszerintegráció infrastruktúra tervezés rendszergazda szolgáltatás Szolgáltatások integrate

HOGYAN LEHETÜNK A SEGÍTSÉGÉRE?

Hogyan tudjuk biztosítani Ügyfeleink számítógépes rendszereinek, hálózatainak folyamatos működését

TECHNIKAI HÁTTERÜNK

Informatikai szolgáltatás, rendszergazda szolgáltatás, rendszerüzemeltetés, szerver hosting, szerver elhelyezés, szerver telepítés, szerver üzemeltetés.

Vállalkozása megbízható rendszergazdátIT szakértőtszerverüzemeltetőtrendszerintegrátortbiztonsági szakembert keres?

Kapcsolat