ELSŐDLEGES PROFILUNK A

RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁS

Cégünk fő tevékenységi pillére a rendszergazda szolgáltatás, aminek kialakítását a több mint 20 éves rendszergazdai tapasztalatainknak köszönhetjük. Komplex megoldásainknak és tapasztalatunknak köszönhetően teljeskörű informatikai szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, ami tartalmazza mindazokat a rendszerüzemeltetési feladatokat, amelyekkel egy vállalat informatikai hátterét folyamatosan biztosítani tudjuk, beleértve a munkaállomások menedzselését, a szerverek üzemeltetését és a felhasználók támogatását is.

Informatikai szolgáltatókként az évek alatt számos magánszeméllyel, egyéni vállalkozóval, kisebb-nagyobb vállalattal, intézménnyel és nonprofit szervezettel dolgoztunk és dolgozunk jelenleg is együtt, mint teljes rendszergazda szolgáltató; vagy rész feladatokat ellátó, a belső IT szakembereket tehermentesítő cég. Vannak olyan partnereink, akik anno rendszergazdát alkalmaztak főállásban és a váltáskor nehéz döntés elé kerültek, azonban megtiszteltek a bizalmukkal és szerződést kötöttünk. Évek teltek el azóta, így nyilván elégedettek.

Korunkban a munkavégzés elképzelhetetlen a számítógépek nélkül. Meghibásodás esetén áll a munka, nem folyik termelés, ami anyagi károkat okoz a cégnek. Ha akkor keresünk hozzáértő szakembert, amikor a baj már megtörtént, további időveszteség és költségnövelő tényező.

A rendszergazda kihelyezés lényege, hogy a szakember rendszeresen felügyeli a hálózatban szereplő számítógépeket és eszközöket a monitoring környezet használatával, de csak akkor keresi fel a céget ha szükséges vagy a szerződésben előre egyeztetett időpontok szerint.

MIÉRT ÉRI MEG AZ IT OUTSOURCING?

rendszergazda szolgáltatás rendszergazda szolgáltatás Rendszergazda szolgáltatás engineer

A vállalkozások jelentős százaléka, mikro-, és kisvállalkozás, kevés gépszámmal, ami nem indokolja, hogy 8 órában ott üljön egy rendszergazda a meghibásodásra várva, így egyszerűen nem éri meg. Ellenben az IT outsourcing szolgáltatás, a kiszervezett rendszergazda költségei pontosan előre kalkulálhatóak és költségként leírhatók. Nincsenek humán erőforrással járó költségek: járulékok, bér, telefon, gépkocsi és egyéb költségek. Nincs betegség vagy szabadság miatti kiesés, váratlan kilépés, motivációhiány, visszaélés.

Azon felül, hogy anyagilag sem kifizetődő, nem is lehet soha olyan hatékony, mint egy erre szakosodott informatikai szolgáltató: egyetlen rendszergazda nem érthet mindenhez olyan mélységben, mint egy informatikai csapat, amiben megvannak a különféle területek szakértői. A kijáró rendszergazdának drága az ideje, ezért nem pazarolja el. Azokat a problémákat, amelyekkel megkeresi az ügyfél, minél gyorsabban és precízebben fogja elvégezni. Több cég rendszerét a kezében tartja, így több problémával és többféle problémamegoldással találkozik, ezért gyorsan megtalálja a probléma valós forrását és gyorsan meg is oldja.

Milyen formában tudjuk vállalni cége informatikai támogatását?

Nincs két egyforma cég, ezért havidíjas rendszergazda szolgáltatásunk árának számtalan befolyásoló tényezője lehet.

Legelső alkalommal személyesen felmérjük jelenlegi informatikai infrastruktúráját, majd javaslatot teszünk az elvégzendő munkákra és egy személyre szóló árajánlatot adunk a rendszerüzemeltetésre vonatkozóan. Mindent úgy tervezünk meg, hogy az Ön igényeinek a legmegfelelőbb legyen.
Van lehetőség szerződéses együttműködésre, de lehetséges az eseti megbízás is. Ön dönt!

Elsősorban akkor javasolt ha azonnali beavatkozásra van szükség egy hiba megoldásához, vagy ha a belső IT csapatnak nincs elegendő erőforrása, illetve éves szinten nincs szükség 4-5 alkalomnál többször rendszergazdai segítségre.

Hosszabb távon és rendszeres informatikai támogatásnál, mindenféleképpen javasoljuk a havidíjas rendszergazda szolgáltatásunkat, mivel költséghatékonyabb a kiszállási és az óradíjak miatt, másfelől számunkra is kedvezőbb a kapacitás elosztásában.

CÉGES ÜGYFELEK SZÁMÁRA AKTUÁLIS ÁRLISTÁNK

 • Rendszergazda 11.500 Ft + Áfa/óra

  Kliens problémák megoldása egyeztetett időpontban.
 • Rendszermérnök 16.000 Ft + Áfa/óra

  Szerver és komplex hálózati problémák megoldása egyeztetett időpontban.
 • Munkaidőn túli és hétvégi rendszergazda 13.500 Ft + Áfa/óra

  Munkaidő minden hétköznap 8:00 és 17:00 óra között, előre egyeztetett időpontban.
 • SOS Rendszergazda aznapi kiszállással 18.500 Ft + Áfa/óra

  A bejelentést követően még aznap megkezdjük a hiba javítását!
 • Kiszállás Budapesten 4.000 Ft + Áfa

  Budapest határától számítva kilométerenként plusz 150 Ft-ot számolunk fel.

Nemcsak cégeknek, hanem lakossági ügyfeleknek is, Budapest és 50 km-es vonzáskörzetében

Magánszemélyek részére gyors informatikai segítség személyesen vagy távolról. Nincs havidíj, a számlázás időalapon történik így ledolgozott óráink után fizet.

 • Rendszergazda 9.000 Ft (Bruttó)/óra

  Számítógép és hálózati problémák megoldása előre egyeztetett időpontban.
 • Munkaidőn túli, aznapi kiszállás és hétvégi rendszergazda 11.500 Ft (Bruttó)/óra

  Munkaidő minden hétköznap 8:00 és 18:00 óra között.
 • Távsegítség / 30 perc 3.600 Ft (Bruttó)

  A számlázás félórás időintervallumokban történik.
 • Kiszállás Budapesten 4.000 Ft (Bruttó)

  Budapest határától számítva kilométerenként plusz 150 Ft-ot számolunk fel.

Ügyfeleink legtöbb esetben a havidíjas rendszergazda szolgáltatást választják, mert így bátran, bármikor, bármilyen informatikai problémával fordulhatnak hozzánk. A rendszerkarbantartásba beletartoznak olyan szolgáltatások, amik a számítógépek, szerverek és hálózati eszközök folyamatos felügyeletét biztosítják!

A rendszerkarbantartás tartalmazza mindazokat az informatikai probléma megoldásokat amivel Ügyfeleink találkozhatnak munkájuk során. Beletartozik a munkaállomások védelme, víruskereső, Windows frissítések és irodai programok pl. Microsoft Office telepítése. Szerverek védelme, 24 órás monitorozása, hiba esetén azonnali beavatkozás. A biztonsági mentések folyamatos ellenőrzése és a biztonsági kockázatot jelentő javítások telepítése is szintén a mi feladatunk. A rendszergazda szolgáltatás alapja még az esetleges beállítások elvégzése, új kollégák felvétele a rendszerbe. Hibás számítógépek hardveres és szoftveres javítása.

Online

24000Ft+ÁFA/hó
 • 1-5 számítógép rendszeres felügyelete
 • 1 szerver állandó felügyelete
 • Korlátlan telefonos ügyfélszolgálat
 • Korlátlan távoli hibaelhárítás
 • x
 • x

Mikro

35000Ft+ÁFA/hó
 • 1-5 számítógép rendszeres felügyelete
 • 1 szerver állandó felügyelete
 • Korlátlan telefonos ügyfélszolgálat
 • Korlátlan távoli hibaelhárítás
 • Előre tervezett kiszállás havonta
 • 0-24 szerver monitoring

Normál

48000Ft+ÁFA/hó
 • 6-10 számítógép rendszeres felügyelete
 • 1 szerver állandó felügyelete
 • Korlátlan telefonos ügyfélszolgálat
 • Korlátlan távoli hibaelhárítás
 • Előre tervezett kiszállás havonta
 • 0-24 szerver monitoring

Optimum

74000Ft+ÁFA/hó
 • 11-20 számítógép rendszeres felügyelete
 • 2 szerver állandó felügyelete
 • Korlátlan telefonos ügyfélszolgálat
 • Korlátlan távoli hibaelhárítás
 • Előre tervezett kiszállás havonta
 • 0-24 szerver monitoring
A táblázatban megadott csomagárak nem minősülnek testre szabott ajánlatnak. Az árak irányadó nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák, budapesti cégre kalkulálva készültek, a pontos költségek meghatározásának érdekében, további egyeztetések szükségesek! Az ONLINE* rendszergazda csomag kivételével minden ajánlatunk tartalmaz havi 1 db helyszíni kiszállást (egy tervezett vagy egy rendkívüli hibaelhárítást).
A rendelkezésre állás havidíja az infrastruktúra méretétől és korszerűségétől, míg a szükséges operatív órakeret a felhasználók számától és felhasználói felkészültségétől függően változhat.

Ha folyamatos informatikai támogatásra van szükség. A napi egy-két órától a folyamatos jelenlétig lehetőség van rendszergazda kihelyezésre.

A szolgáltatás díja minden esetben egyedi, alapos átbeszélés után kerül kialakításra.

Vállalkozása megbízható rendszergazdátIT szakértőtszerverüzemeltetőtrendszerintegrátortbiztonsági szakembert keres?

Kapcsolat

EXTRA SZOLGÁLTATÁSAINK

Informatikai cégként a havidíjas szolgáltatásokon felül különféle IT problémákra kínálunk megoldásokat.

TECHNIKAI HÁTTERÜNK

Gyakran ismételt kérdések rendszergazda szolgáltatásnál.

Összeszedtünk néhány gyakori kérdést, amivel a legtöbbször találkozunk

Szolgáltatás függő. Cégek számára az eseti és a havidíjas rendszergazda szolgáltatás és a szerverüzemeltetés elérhető Budapesten és az ország egész területén. A lakosság számára viszont nem lenne gazdaságos, ha Budapestről leutaznunk pl. Békéscsabára, így magánszemélyeknek Budapest és vonzáskörzetében tudunk végezni költséghatékony informatikai támogatást.

Az egy gépes informatikai hálózattól egészen a többszáz számítógéppel rendelkező vállalatok is potenciális ügyfeleink lehetnek. A nagy cégek számára tudunk megfelelő tudással rendelkező, kihelyezett rendszergazdát ajánlani, akár napi pár órától a 24 órás felügyeletig.

Természetesen igen, több Magyarországon működő, nagyobb létszámú cég működésébe is besegítünk külsős rendszergazda partnerként és nyújtunk informatikai támogatást. Olyan külföldi tulajdonú leányvállalatú ügyfelünk is van, akinek egy másik országban lévő informatikus csapat utasításai és IT szabályzata szerint végezzük el a budapesti fióktelepén a helyi karbantartásokat.

Magánszemélyek részére gyors informatikai segítséget nyújtunk személyesen vagy akár távolról. Nincs havidíj, a számlázás időalapon történik így ledolgozott óráink után fizet, kedvezőbb árakkal külön a magán felhasználókra optimalizálva.

Szerződött ügyfeleinknek 0-24 órás monitorozó rendszerrel figyeljük a kiemelten fontos eszközeit, ez az összes szervert és minden olyan hálózati elemet érint, ami komoly fennakadásokat tudna okozni kiesés idejére. A karbantartási szerződésben meghatározzuk, hogy az egész számítógépparknak vagy csak bizonyos részének kell ellátnunk a karbantartását.

Ez az a kérés, amit olyan partnereinknek akikkel még nincs rendszergazda szolgáltató szerződésünk, nem minden esetben tudunk teljesíteni. Rendszergazdáink ideje úgy van beosztva, hogy a havidíjas informatikai szolgáltatás minden egyedi esettel szemben elsőbbséget élvez! Általában előre megbeszélt helyszíni rendszerkarbantartásokkal van lekötve. A gyakorlat viszont azt mutatja, ha nem is aznap, de másnapra tudunk informatikai támogatást biztosítani.

Rendszergazda szolgáltatás, rendszerüzemeltetés, rendszergazda, it outsourcing, rendszergazdai szolgáltatás, kihelyezett rendszergazda, rendszergazda cégeknek, budapesti rendszergazda.