GAZDASÁGOS IT SZOLGÁLTATÁSOK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALATOKNAK.

Magyar tulajdonú vállalkozásunk 2014-ben alakult azzal a céllal, hogy a több éves informatikai tervezésben és üzemeltetésben szerzett tapasztalatainkat felhasználva kiemelkedően magas színvonalú informatikai megoldásokat és szolgáltatásokat tudjunk nyújtani ügyfeleink részére, a magasan képzett IT mérnők csapatunk segítségével.

Cégünk fő profilja a rendszergazda szolgáltatás, szerver üzemeltetés és az informatikai hálózat építés/üzemeltetés. Partnereinken keresztül komplex megoldásokat tudunk biztosítani az informatika egész területére; de igény szerint ez lehet akár egy-egy részterület is, például szerver (fizikai szerver vagy virtuális szerver), asztali számítógép, laptop, hálózati eszköz, nyomató, wifi, levelezés, vírusvédelem, biztonsági mentés fenntartása.

Hosszú ideje, sikeresen együttműködve rendszergazdai szolgáltatást és szerver üzemeltetést nyújtunk már több mint 80 vállalkozásnak.

ERŐSSÉGEINK.

HOGYAN LEHETÜNK A SEGÍTSÉGÉRE?

Hogyan tudjuk biztosítani Ügyfeleink számítógépes rendszereinek, hálózatainak folyamatos működését

TECHNIKAI HÁTTERÜNK

Informatikai szolgáltatás, rendszergazda szolgáltatás, rendszerüzemeltetés, szerver hosting, szerver elhelyezés, szerver telepítés, szerver üzemeltetés.

Vállalkozása megbízható rendszergazdátIT szakértőtszerverüzemeltetőtrendszerintegrátortbiztonsági szakembert keres?

Kapcsolat