A Red Hat OpenStack Platform tökéletes alapot jelent arra, hogy biztonságos, magán- vagy nyilvános OpenStack alapú felhőt hozzunk létre és azt az igényeinknek megfelelően telepítsük, skálázzuk és üzemeltessük.

A Red Hat OpenStack Platform a Red Hat Enterprise Linux teljesítményét egyesíti az Red Hat OpenStack technológiával hogy egy skálázható és biztonságos alapot biztosítson magán vagy nyilvános felhő környezet létrehozásához és üzemeltetéséhez.

Az OpenStack a Linuxra épül az OpenStack szolgáltatások számára szükséges működési környezet (operációs rendszer), a hardver-erőforrásokhoz történő hozzáférés és az új vagy meglévő rendszerekkel történő integráció esetén. Az OpenStack környezet működése nagymértékben függ az alatta működő Linux rendszer által biztosított performanciától, skálázódástól és adatbiztonságtól mivel az általa a vendég-környezetek számára biztosított operációs rendszer is az ezen platformon elérhető virtuális környezetektől függ.

Amennyiben egy vállalat az OpenShift bevezetését tervezi az egyik első kérdés annak az eldöntése, hogy melyik Linux disztribúciót válassza. A kérdés a Red Hat-nél is felmerült, aki felismerte a két technológia közötti igen szoros kapcsolatot és mindkét terület fejlesztésének éllovasává pozicionálta magát. A Red Hat CloudForms-szal, a hibrid felhő-menedzsment platformmal és a Red Hat Ceph Storage-dzsel, a magas redundanciájú, szoftver alapú storage megoldással kiegészülve a Red Hat OpenStack Platform egy integrált, optimalizált és menedzselt alapot biztosít bármely vállalat számára azonnali használatra kész felhőmegoldás létrehozására.

A Red Hat OpenStack Platform használatával egyszerre élvezhetik a felhasználók az OpenStack projekt jelentette innováció gyorsaságát és a Red Hat, mint meghatározó gyártó által biztosított kiszámíthatóságot, stabilitást és vállalati szintű minőséget. A Red Hat OpenStack Platform biztosítja, hogy az ügyfelek a felhő alapú szolgáltatások létrehozására koncentrálhassanak, hiszen az azt kiszolgáló platform működését, annak mindenkori kiszámíthatóságát a Red Hat által létrehozott Linux platform és core OpenStack környezet garantálja.

Használja az OpenStacket bizalommal!

 • Biztonságos telepítés live upgrade használatával
  A Red Hat OpenStack Platform director következetes, automatizált és végig kontrollált telepítési folyamatot biztosít a felhőben. Ennek eredője a működő rendszeren végrehajtott orkesztrált frissítés és verzióváltás lehetősége, ami kiszámítható, stabil, minimális leállással járó élesüzemű működést tesz lehetővé.
 • Integrált orkesztráció
  A Red Hat OpenStack Platform director az OpenStack erőforrások rendszer szintű orkesztrációját biztosítja, beleértve a hardver alapú (bare metal) provizionálást is.
 • Korlátlan Red Hat Enterprise Linux felhasználás
  A Red Hat Enterprise Linux operációs rendszer működhet hosztokon illetve node-okon is és elméletileg korlátlan számú virtualizált példány futtatását teszi lehetővé az OpenStack környezetben.
 • Beépített terhelés- és infrastruktúra menedzsment
  A Red Hat CloudForms menedzsment eszköz egyaránt alkalmas az OpenStack terhelésének és infrastruktúrájának menedzsmentjére is. Biztosítja a kritikus erőforrások menedzsmentjét és a különféle terhelési és működési adatok összegyűjtését, kezelését az OpenStack felhőben, beleértve az erőforrás monitoringot és jelentéseket, a különféle előírásoknak való megfeleltetést, az elszámolások és kimutatások kezelését, a szolgáltatások katalogizálását, a felhasználók menedzsmentét és az OpenStack HEAT sablonok menedzsmentjét.
 • Megbízható tároló
  Az alapból 64TB-nyi adatot kezelő Ceph storage (ami előfizetéssel tovább bővíthető) igen magas fokon skálázható és redundáns objektum, block és fálj tárolást tesz lehetővé az OpenStack felhőben.
 • Vállalatok számára megerősítve
  A széleskörű patchelési, hibajavítási és tanúsítási folyamatok garantálják a lehető legteljesebb kompatibilitást és együttműködést az OpenStack upstream közösségi projektjeivel.
 • Magas rendelkezésre állású infrastruktúra
  A Red Hat OpenStack Platform olyan rendelkezésre állásra vonatkozó és szabály alapú méréseket, vizsgálatokat végez folyamatosan, amelyek használatával képes felismerni az infrastruktúrát érintő meghibásodásokat, ezáltal automatikusan megvalósítja a hoszt node-ok áthelyezését, kikonfigurálja a hibás node-okat és újraindítja a szolgáltatásokat, alkalmazásokat a megmaradt, rendelkezésre álló node-okon.
 • Vállalati szoftver-életciklus kezelés
  A Red Hat, mint gyártó biztosítja az OpenStack és a (RHEL) Linux támogatott verzióit, kiadásait, azok életciklusát – követve a közösségi OpenStack projekt hat hónapos kiadási ütemét.
 • Kiterjedt ekorendszer
  A Red Hat alakította ki a Red Hat OpenStack Platform kapcsán az iparág legkiterjedtebb OpenStack partneri ekorendszerét. Ez több ezer minősített, harmadik féltől származó szoftverterméket jelent, továbbá jelenti az OpenStack specifikus minősítési programot, amelyen keresztül a külöbböző gyártók compute, storage, networking komponensei és szolgáltatásai minősíthetők.
 • Technológia vezető szerep
  A Red Hat hosszú ideje az OpenShift technológia vezető hozzájáruló vállalata a forráskód, a Ceph storage és a szélesebb értelemben vett Linux közösség tekintetében – ez egyben azt is jelenti, hogy az ügyfelek részére a Red Hat képes az egyik legmagasabb szintű támogatást biztosítani az OpenStack kapcsán.
 • Biztonság
  Az SELinux-szal, mint katonai szintű biztonsági technológiával – amelynek a Red Hat az első számú fejlesztője – megakadályozhatók az illetéktelen hozzáférések, illetve megvédhetők az akát magán, akár nyilvános OpenStack felhőben tárolt és használt adatok.
 • Teljesítmény
  A Red Hat Enterprise Virtualization kompnensben használt hypervisor igen jelentős teljesítményt biztosít az OpenStack jelentette terhelések kezeléséhez. A KVM (Kernel-based Virtual Machine) technológiára építve a hypervisor számos nyilvános mérésen, bencharkon bizonyult győztesen, többek között a sok tekintetben alapnak tekintett SPECvirt_sc2013-as benchmark esetében is.
 • Integrált termékcsomag
  A Red Hat OpenStack Platform segítségével a vállalatok képesek túllépni a telepítés és menedzsment jelentette ternészetes határokon és korlátokon, hiszen a termék a teljes felhőinfrastruktúrát lefedő, hiteles megoldást jelent.
  • A Red Hat Enterprise Linux használata hoszt node-ként vagy virtuális gépként növeli a teljesítményt, a biztonságot és fokozza az üzemeltetési előnyöket
  • A Red Hat CloudForm teljes körű infrastruktúra és workload menedzsmentet biztosít az OpenStack Platform valamennyi komponense felett
  • A Red Hat Ceph storage magas redundanciájú, skálázható block, objektum és image tárolást tesz lehetővé
  • A Red Hat Enterprise Virtualization az OpenStack-en belüli hagyományos jellegű, scale-up jellegű virtualizáció megvalósítását biztosítja
  • A Red Hat által kínált OpenStack megoldás az OpenStack új, Heat orkesztrációs eszközére épül, aminek segítségével saját konténer alapú DevOps környezet megvalósítására van lehetőség
  • A Red Hat Satellire az alkalmazás- és operációs rendszer jellegű előfizetések kezelését egyszerűsíti, beleértve az image-ek menedzsmentjét és a hoszt-csomagok áttekintését a Red Hat OpenStack Platform directoron keresztül

A Red Hat OpenStack Platformmal a vállalatok számára hozzáférhetővé válik a nagyvállalati és adatközponti környezetekben legszélesebb körben használt Linux operációs rendszer megoldás, használhatják a Red Hat CloudForms terméket az infrastruktúra és a workload menedzsmentjére, kihasználhatják a Red Hat Ceph Storage nyújtotta skálázódást és rendelkezésre állást akár 64TB tárolóméretig és nem utolsósorban egy teljes mértékben optimalizált és integrált OpenStack alapú felhőmegoldást valósíthatnak meg támogatott, vállalati komponensekből építkezve.

Vállalkozása megbízható rendszergazdátIT szakértőtszerverüzemeltetőtrendszerintegrátortbiztonsági szakembert keres?

Kapcsolat