Ha eddig nem tetted, talán épp itt az ideje annak, hogy tegyél velük egy próbát. Most azt is megmutatjuk, hogy miért!

Legyen szó akár nagy-, akár kisvállalkozásról, a sikeres működés előfeltétele a stabil informatikai háttér. A kis- és középvállalkozások számára azonban az állandó rendszergazdák felvétele olyan költségekkel járhat, amelyeket esetleg nem engedhetnek meg maguknak. Különösen a jelenlegi vírus okozta válság idején. A külső rendszergazda szolgáltatás megoldást nyújt az informatikai rendszerkezeléssel kapcsolatos feladatok kedvező feltételek mellett történő elvégzésére.

Miért fontos a rendszergazda alkalmazása?

Az rendszergazda feladata nem egyoldalú munka. Valójában az egész informatikai háttér támogatásáért, fejlesztéséért és fenntartásáért felelős. Ezért fontos, hogy szakmailag hozzáértő és problémamegoldó személy álljon rendelkezésre ezen a poszton. A nem megfelelő informatikai háttérkezelés akadályozza a munkát, lelassítja a növekedési ütemet, sőt komoly károkat okozhat vállalkozásunknak. Talán ezért a legtöbb vállalat szívesen alkalmaz állandó rendszergazdákat. Ha bármilyen probléma merül fel, azonnal a helyszínen dolgozhatnak és azonnal megkezdhetik a hibaelhárítást. Ez azonban nagyon drága megoldás, és a legtöbb esetben valójában teljesen felesleges.

Mit jelent a külső rendszergazda szolgáltatás?

Ma a felhőalapú szolgáltatások elterjedése lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan kezeljük vállalati informatikai rendszereinket a világ bármely pontjáról. Nincs szüksége saját szerverekre, mert azok sok helyet foglalnak el. Saját rendszergazda sem feltétlenül indokolt, aki napi nyolc órában az irodában ülve kezeli a céges hálózattal kapcsolatos ügyeket. 

A külső rendszergazda szolgáltatás lehetővé teszi számunkra, hogy ezt a feladatot olyan szakemberekre ruházzuk át, akik tőlük függetlenek. Olyanra, akinek a szolgáltatásaiért csak abban az esetben kell fizetnünk, ha valóban szükségesElőször is, biztonságos, zárt hálózatra van szükség, amely készen áll a mai felhőalapú rendszerek és a szükséges biztonsági követelmények használatára. A rendszergazdák távolról bejelentkezhetnek a zárt hálózatba, és segíthetnek minden igény és probléma megoldásában.

Ilyen esetben elegendő egy telefon és a szakember néhány perc alatt elkezdheti a hibaelhárítást vagy kielégítheti az igényeket. A teljes munkaidős rendszergazda alkalmazásához képest a megoldás költsége sokkal alacsonyabb, de mégis informatikai rendszerünket ennek ellenére is biztonságban tudhatjuk.

Biztonságos a külső rendszergazda alkalmazása?

Sokan ragaszkodnak saját szakemberek alkalmazásához, mert nincs bizalmuk a távolról irányítható rendszerek hatékonyságában és biztonságában. Ez az aggodalom azonban ma már teljesen megalapozatlan, mert a felhőalapú technológia nemcsak egyszerű és gyors, hanem biztonságos megoldást kínál a vállalati rendszerek kezelésére.

Ez különösen igaz a kis- és középvállalkozásokra, mert minél kevesebb eszközből áll a rendszer, annál hatékonyabb és költséghatékonyabb a távoli karbantartás. A kisebb vállalatok számára a rendszeradminisztrátorok személyes jelenléte valójában ésszerűtlen, ezért távoli szakemberek alkalmazása nemcsak kényelmesebb, de kevésbé megterhelő is a vállalat számára. Rugalmasabb és költséghatékonyabb biztonsági megoldás, amely hatékonyan képes kezelni számítógépes hálózatunkat.

Vállalkozása megbízható rendszergazdátIT szakértőtszerverüzemeltetőtrendszerintegrátortbiztonsági szakembert keres?

Kapcsolat

Informatikai szolgáltatás, rendszergazda szolgáltatás, rendszerüzemeltetés, szerver hosting, szerver elhelyezés, szerver telepítés, szerver üzemeltetés, rendszergazda cégeknek.